1. Home
  2. Life
  3. Tehnologija & IT
  4. Visteon nudi napredni HMI za Ford F-150
Visteon nudi napredni HMI za Ford F-150

Visteon nudi napredni HMI za Ford F-150

161
0
Podelite sa prijateljima:

Nova digitalna instrument tabla pruža vozaču sveobuhvatne informacije kako bi se na taj način, poboljšalo korisničko iskustvo vlasnika Forda F-150. Dakle, Visteon Corporation je predstavio potpuno novu digitalnu instrument tablu za Ford F-150 za modelnu 2021. godinu, saopštila je ta kompanija ranije danas.

Iz Visteona su rekli da 12,4-inčna digitalna tabla osvežava kokpit pikap modela savremenim oblikom – integrišući grafiku visoke rezolucije koja pruža realističan doživljaj različith režima vožnje, i to u upotrebi na širokom spektru puteva, u različitom okruženju i pod drugačiji vremenskim uslovima.

Softver Visteonovog složenog automobilskog sistema pokreće Rightwareova Kanzi arhitektura. Okvir Kanzi UI omogućava saradnju između Forda i Visteona kako bi se pružila kompletna platforma za inovacije u korisničkom iskustvu, a što omogućava zaista napredni korisnički interfejs.

Uključuje veliku ploču sa informacijama dostupnim na zahtev. Rešenje obuhvata grafiku i animacije specifične za kamionete koji odgovaraju na izabrane režime vožnje za F-150. Takođe prikazuje podatke o terenskim putevima i detaljnu navigaciju.

Sašin Lavande, predsednik i izvršni direktor kompanije Visteon, rekao je: „Ovaj prvi potpuno digitalni klaster na sasvim novom Fordu F-150 predstavlja veliko otkriće u unosnom segmentu tržišta gde Visteon ima značajan uticaj. Posedujući ponosnu istoriju podrške Fordovom popularnom kamionetu pionirskom tehnologijom, Visteon postavlja reper za elektroniku u putničkoj kabini, dok se industrija seli u digitalnu budućnost i pomaže da se održi dugoročna pozicija partnera na čelu automobilskih inovacija i dizajna.“

AutoRepublika

(161)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments