1. Home
  2. Vesti
  3. Ovako će izgledati novi Volkswagen Golf R
Ovako će izgledati novi Volkswagen Golf R
2

Ovako će izgledati novi Volkswagen Golf R

524
2
Podelite sa prijateljima:

Na internetu su osvanule prve fotografije hot heča bez kamuflaže. 

Što se tiče vizuelnog utiska, nema nekakvih ogromnih promena naspram ostatka „hot“ game nove generacije Golfa. Ipak, anfas je malo izmenjen, prisutni su i veći usisnici za vazduh, a pozadi vidimo ogromne četvorostruke završetke izduvnih cevi, drugačiji odbojnik i crni difuzor.

Pogled s boka ukazuje na hromirane poklopce retrovizora i točkove pet paoka. Kroz naplatke vide se kočiona klešta konstrastne plave boje na kojima stoji oznaka „R“.

U objavi na jednom Instagram profilu našla se i jedna fotografija iz enterijera. Na njoj se nalazi volan obložen kožom koja je prošivena plavim koncem, a vidimo i da je prisutna digitalna instrumentalna tabla.

Kada je reč o motoru, Volkswagen do sada nije ništa potvrdio, ali se veruje da će Golf R koristiti dvolitarski turbo agregat koji će isporučivati oko 330 ks. Kako je broj mula Golfa R koje „hvataju“ automobilski paparaci sve veći, jasno je da je nemačka marka u finalnom delu razvoja i ispitivanja ovog modela, te da će i premijera biti održana u skorije vreme.

AutoRepublika 

 

 

Naravno, kod Golfa R izgled nije njegov najveći adut – to su performanse.

 

(524)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Nisam neki „fan“ VW grupe ali sorry, Golf7 je bio lepšeg dizajna.
Gti i ostala sportska izdanja imaju poštovanje, jeste dobar automobil.

Evo link za jednog R Golfa koji dostiže 290kmh. Respect.

https://youtu.be/oam0_9-ZlUk

da11

Toliko su ga unakazili svijetlima, da ga ne mogu napraviti agresivnog tamam da naprave 200 otvora naprijed.