1. Home
  2. Sponzorisani tekst
  3. Novi kupe BMW Serije 4 dostupan je za poručivanje na našem tržištu
Novi kupe BMW Serije 4 dostupan je za poručivanje na našem tržištu

Novi kupe BMW Serije 4 dostupan je za poručivanje na našem tržištu

732
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon nedavno održane svetske premijere, potpuno novi model BMW Serije 4 Coupe od sada je dostupan za konfigurisanje i poručivanje u Srbiji, a prvi modeli nas očekuju već u septembru. Startna cena ovog modela je 40.990 evra za 420i Coupe, dok će, trenutno najsnažnija verzija M Performance s oznakom M440i xDrive Coupe, koštati od 61.990 evra.

Novi BMW Serije 4 Coupe ima oštriji karakter od prethodnika, jer je značajno ojačana karoserija pretrpela velike izmene i osigurava bolje performanse. Nova Serija 4 poseduje identičnu platformu kao i aktuelna Serija 3, s tim da je ukupna dužina za 128 milimetara izdašnija u odnosu na model prethodne generacije i iznosi od 4.768 mm. Težište je, u odnosu na BMW Serije 3, niže za 21 milimetar, dok je raspon zadnjih točkova impozantniji za 23 milimetra.

Prednji deo ovog modela revolucionarnijeg je dizajna od ostatka game marke BMW, i umesto u širinu, sada se poznati “BMW bubrezi” šire u visinu, dok zadnji deo vozila odlikuju LED svetla sa svetlosnim vlaknima u obliku slova L i velikim trapezoidnim završecima izduvnih cevi.

U svojoj standardnoj opremi, vreli novitet nudi i automatski osmostepeni Steptronic menjač, dok opciono može biti u sportskoj verziji. Ukoliko se na vozilo doda M Sport paket Pro, dobija se i Sprint funkcija za trenutni prelazak u sportske režime vožnje. Inteligentni sistem prenosa pogonske sile na sve točkove, xDrive će na početku biti dostupan za dve verzije modela, 420d xDrive Coupé i M440i xDrive Coupé dok su u planu još dva, i to od marta 2021. godine. Radi se o varijantama s oznakama: 430d xDrive Coupé i M440d xDrive Coupé.

Dizajn enterijera tradicionalno je orjentisan ka vozaču. Kontrolna tabla visokokvalitetnog dizajna na centralnoj konzoli, novi sportski kožni volan i novorazvijena sportska sedišta dolaze kao standard. Dva sedišta pozadi imaju karakter individualnih sedišta.

U dizajnu kokpita moguće je dobiti Live Cockpit Professional koji se sastoji od centralnog informacionog ekrana od 10,25 inča i instrument table veličine 12,3 inča, po dijagonali. Ovaj sistem koristi najnoviju generaciju BMW operacionog sistema 7.0. Nov i atraktivan kupe model poseduje najsvežije sisteme asistencije u vožnji – upozorenje na sudar sa autonomnim kočenjem u kritičnim situacijama i upozorenje za napuštanje trake deo su standardne opreme.

Saznajte više o ovom modelu, na sajtu ovlašćenog distributera, a o istom kupeu možete pročitati i ono što je naša redakcija pripremila.

PR saopštenje Delta Motors

(732)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments