1. Home
  2. Sponzorisani tekst
  3. Plaćanje goriva bez odlaska na kasu uz aplikaciju Drive.Go
Plaćanje goriva bez odlaska na kasu uz aplikaciju Drive.Go

Plaćanje goriva bez odlaska na kasu uz aplikaciju Drive.Go

228
1
Podelite sa prijateljima:

Novi inovativni načini plaćanja, svakodnevno se razvijaju u svetu, a nezaustavljiv napredak tehnologije i  upotreba mobilnog telefona u svim sferama života, donela je brojne inovacije, naročito kada je reč o korišćenju mobilnih aplikacija. Aplikacije putem kojih se može izvršiti plaćanje za proizvode i usluge sve više osvajaju tržište, a prvu i jedinu mobilnu aplikaciju za plaćanje goriva u Srbiji, na više od 300 benzinskih stanica NIS Petrola i Gazproma, lansirala je kompanija NIS.

Reč je o mobilnoj aplikaciji Drive.Go, koja je već dosta dobro poznata među vozačima, s obzirom na to da je do sada Drive.Go preuzelo više od 250.000 korisnika. Pored mogućnosti plaćanja goriva direktno iz automobila, aplikacija sadrži i dodatne, izuzetno korisne funkcionalnosti.

Jednostavno i u svega par klikova                                             

Aplikacija Drive.Go je krajnje jednostavna, a pre svega bezbedna za korišćenje što predstavlja jedan od ključnih preduslova prilikom odabira neke inovativne usluge. Sve što je potrebno, jeste da instalirate aplikaciju Drive.Go koja je dostupna na platformama zvanim „Google Play“, „Apple Store“ ili „Huawei App Gallery“, registrujete se, a nakon dolaska na benzinsku stanicu, pre točenja goriva, skenirate QR kod koji se nalazi na točionom mestu.

Nakon dopune rezervoara, aplikacija će ponuditi opciju „plati“, na koju je potrebno kliknuti čime je proces plaćanja goriva završen, bez poteškoća i u svega par klikova. Prilikom registracije naloga neophodno je da potrošač unese svoje podatke, uključujući i one za plaćanje platnom karticom za šta je potrebno svega par minuta.

Takođe tokom procesa registracije moguće je dodati i broj kartice programa lojalnosti „Sa nama na putu“, što će omogućiti da se prilikom kupovine goriva putem aplikacije Drive.Go sakupljaju bonus poeni na isti način kao i prilikom plaćanja na kasi.

Sigurno plaćanje

Svaku platnu transakciju Drive.Go obrađuje platni proces, u skladu sa sigurnosnim standardima PCI DSS, čime se osigurava zaštita tehničkih i operativnih komponenti sistema koje su uključene u procesiranje podataka o karticama ili su povezane sa njima.

Svi podaci o platnoj kartici koji se unose prilikom registracije naloga, čuvaju se na sigurnosnoj stranici banke. Drugim rečima, sve transakcije plaćanja kao i podaci o platnim karticama obezbeđeni su i sigurni tokom čitavog procesa obrade transakcije, tako da je korišćenje platne kartice uz aplikaciju Drive.Go potpuno sigurno.

Mobilna aplikacija Drive.Go je obogaćena i dodatnim funkcionalnostima, pa više ne morate da razmišljate koje točiono mesto je najbliže za sipanje, što je posebno korisno kada su zalihe goriva u rezervoaru pri kraju. Jednostavnim ulaskom na mapu u sklopu aplikacije Drive.Go jasno se vidi koja je benzinska stanica najbliža vašoj lokaciji, a dodatno će vam ponuditi i najbližu rutu dolaska do nje.

Mogu se dobiti i informacije o radnom vremenu, vrsti goriva i drugim uslugama koje su dostupne na traženom maloprodajnom objektu. Takođe prilikom svake kupovine na vašu e-mail adresu stiže fiskalni račun, a ukoliko je potreban račun za firmu, neophodno je da se sačuva PIB (poreski identifikacioni broj) u segmentu „Moja firma“ u okviru aplikacije.

Ukoliko još niste iskusili sve pogodnosti koje nudi aplikacija Drive.Go, to možete učiniti posetom nekoj od NIS Petrolovih ili Gazpromovih benzinskih stanica, nakon čega, doživljaj plaćanja goriva više nikad neće biti isti!

PR Saopštenje

(228)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zlatan

Više puta koristio sam drive go, dodam karticu i plaćam gorivo odmah:) Svaka čast zbog AppGallery za dostupne aplikacije!