1. Home
  2. Sponzorisani tekst
  3. Šlep služba – Pomoć na putu kada vam je najpotrebnija
Šlep služba – Pomoć na putu kada vam je najpotrebnija

Šlep služba – Pomoć na putu kada vam je najpotrebnija

573
2
Podelite sa prijateljima:

Šlep služba vaš je jedini prijatelj ukoliko se nađete u nevolji tokom putovanja. Bilo da vozite automobil, kombi, motor ili bilo koje drugo vozilo, nezgode se dešavaju.

Prema statističkim podacima, broj saobraćajnih nesreća je u porastu i sve češće je neophodna asistencija šlep službe.

Bilo da ste imali nezgodu u saobraćaju ili ste se suočili da vozilom u kvaru tokom putovanja, potrebno je da pozovete šlep službu za koju znate da može da vam pomogne u što kraćem roku. Osim toga, efikasna šlep služba može da vam pomogne čak i ukoliko ste ostali bez goriva, imate problem sa probušenom gumom ili vam se zaključao auto.

Šlep služba SP Star Bike nalazi se na najpovoljnijoj lokaciji kada je reč o brzoj reakciji. Pomoć na putu vrši se u hitnim situacijama, a pravovremena reakcija je od ključne važnosti. Na šlep kompaniju SP Star Bike možete da se oslonite u bilo koje doba dana ili noći i bez obzira na to koji je dan.

Šlep služba – Usluge šlep službe SP Star Bike

Brza i efikasna reakcija šlep službe od ključne je važnosti tokom nezgode na putu. Tim šlep službe SP Star Bike poznaje važnost brzog reagovanja, jer ne želi da se njeni klijenti osećaju napušteno i bespomoćno na putu. Sa njihovim timom uvek ste bezbedni, ma gde da se nalazite.

Šlep služba SP Star Bike obavlja usluge šlepovanja vozila svih vrsta i kategorija. Šlep vozila u kvaru ili havarisanih vozila – kakva god usluga da vam zatreba, sve što vam je potrebno jeste broj telefona, odnosno kontakt šlep službe.

  • Šlep automobila
  • Šlepanje kombija
  • Šlep motora, skutera i kvad vozila
  • Šlepanje oldtajmera
  • Šlepanje novih vozila
  • Šlep havarisanih vozila
  • Šlep vozila u kvaru i šlep vozila do servisa
  • Šlepanje lakog i teškog tereta (strugovi, agregati, mašine)

Osim što pruža najbolju i najefikasniju pomoć na putu, kompanija SP Star Bike vrši i otkup vozila nakon potpuno besplatne procene vozila.

Potrebno je samo da ih pozovete na dobro poznati broj telefona i moći ćete da se rešite vozila koje vam više nije potrebno.

Vozni park šlep službe SP Star Bike

Šlep služba SP Star Bike poseduje nova vozila opremljena najsavremenijom tehnologijom šlepanja vozila i lakog i teškog tereta. Ujedno, vozila su i redovno servisirana i pružaju pomoć na putu u kakvoj kod situaciji da se nalazite. U kombinaciji vozila u perfektnom stanju i profesionalnog tima koji njima upravlja – pomoć koju pruža ova šlep služba nikako ne može da vas razočara.

Vozni park kompanije SP Star Bike obuhvata šlep vozila sa barilama, kao i šlep vozila sa silazećim navozom. Vozila sa barilama poseduju podesivu viljušku za prihvat vozila koja pojednostavljuje utovar i istovar tereta. Ujedno, opremljena su i daljinskom kontrolom hidraulične instalacije. Na šlep vozilu integrisan je i elektro vitlo-čekrk WARN sa poteznom snagom. Pogodna su za manevrisanje na mestima gde nema mnogo prostora i gde klasično pauk-vozilo ne može da priđe.

Vozila sa silazećim navozom omogućavaju su savremena i moderna vozila koja pojednostavljuju šlepovanje svih vrsta vozila. Vozilima šlep službe pojednostavljen je utovar, istovar, kao i prevoz vozila i tereta bez obzira na to da li se nalazite u Srbiji ili inostranstvu.

Šlep služba u Srbiji i inostranstvu 

Šlep služba SP Star Bike nalazi se u blizini auto-puta što omogućava brzu reakciju i dolazak na lice mesta gde god da se nalazite.

Kompanija SP Star Bike obavlja usluge šlepovanja u Beogradu i svim drugim gradovima Srbije. Na ovu službu možete da se oslonite i ako se nalazite u drugim evropskim državama ili gradovima.

  • Šlep služba Nemačka
  • Šlepovanje vozila Austrija
  • Šlep iz Mađarske
  • Šlep vozila iz Italije
  • Šlepovanje vozila iz Francuske
  • Šlep iz Švajcarske

Bilo da ste se uputili na letovanje ili zimovanje, šlep služba SP Star Bike je lojalna kompanija na koju možete da se oslonite ukoliko vam zatreba pomoć na putu.

Kompanija SP Star Bike je pouzdani partner na drumu na kog uvek možete da računate. Bilo da vam je potrebno šlepovanje ili savet o stanju na putevima i benzinskim stanicama, ne ustručavajte se da ih pozovete.

SP Star Bike – bezbednost na prvom mestu!

PR Saopštenje SEO Team

(573)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BojanNeki

Možete li da napravite poređenje dostupnih pomoći na putu?
AMSS, Vozzi, Atlas…
Do pre koji mesec sam imao plaćen Vozzi. Sve se kroz aplikaciju u telefonu rešava, plaćanja pa čak i putno osiguranje. Ali čini mi se da je bilo više km uključeno za šlep nego što je sada odnosno ne znam šta se sve izmenilo.