1. Home
  2. Sponzorisani tekst
  3. Samo 24h do novog krosovera HONDA CR-V
Samo 24h do novog krosovera HONDA CR-V

Samo 24h do novog krosovera HONDA CR-V

172
5
Podelite sa prijateljima:

Dodatni popust za najpopularnija SUV vozila sa lagera

Specijalnom akcijom čišćenja lagera HONDA je svim svojim klijentima omogućila da po sjajnim cenama dođu do novog modela HONDA CR-V i uživaju u komfornoj i bezbednoj vožnji koju HONDA modeli nude.

Prilikom kupovine novog automobila HONDA CR-V, klijent može izvršiti i zamenu vozila „staro za novo“ bez obzira na tip i marku trenutnog vozila i budući da se radi o vozilima sa lagera, novim kupcima su vozila na raspolaganju u roku od 24h. Ova specijalna akcija trajaće do 28. avgusta 2020. godine.

Sve detalje akcije, konkretne cene modela i ponude potražite u HONDA ovlašćenim prodajnim salonima na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada 33a i u Novom Sadu – AC Stojanov, Zrenjaninski put 14.

Zakažite test vožnju i saznajte više o ponudi na:  honda-srbija

PR Saopštenje Honda Srbija

(172)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
J4ZZ3R

Kolega MRN, da kupis jos jednog? 🙂 ili se ipak ceka Jazz?

J4ZZ3R

A Vi iz Delta Auta lepo da napraviete popust jedno 20% za mene kad se pojavim u salonu zbog ovih komentara.

Nemojte da ste mi cicije 🙂

moron

Ja mislim da si i zaslužio ne samo taj popust, već i pola marže od mog CRVa 🙂 Ako je neko zaista kriv što sam uzeo Hondu, kriv si prvi ti. Jer, da me nisi „naterao“ da probam tvog civica i da taj „prokletnik“ od motora nije onako lepo vukao i zvučao kada mu se potopi gas ( a lepši zvuk motora nisam čuo ), verovatno bih nastavio da u salon Honde i dalje povremeno ulazim samo kao danguba koja subotu pre podne ubija obilazeći salone …

moron

Ako bude moguće, voleo bih da sačekam fejslift Jazz-a 🙂

Don

Haha koje legende, ni cijene ni nista u clanku. Ma bravo! Sad kad Onda preuzme primat sa 0.8% tržišta na 0.9!!!ee, drug moj.