1. Home
  2. Video
  3. Amerikanac se vozio 14 km na haubi kamiona (VIDEO)
Amerikanac se vozio 14 km na haubi kamiona (VIDEO)

Amerikanac se vozio 14 km na haubi kamiona (VIDEO)

305
1
Podelite sa prijateljima:

Jedan moj dobar prijatelj je imao prilike da kaže da se u Americi svašta može videti i što je najcrnje od svega, više ništa od toga ne izaziva čuđenje. Slična, takva situacija se nedavno odigrala u saveznoj državi Floridi i to u gradu Palm Biču, gde su kamere zabeležile kamion u pokretu sa osobom na haubi koja očajnički pokušava da razbije šoferšajbnu. Ako navedena situacija nije čudna, onda podatak da je kamion nastavio da vozi čak 14 kilometara pre nego što se zaustavio svakako jeste.

Kako prenose lokalni mediji, nepoznati čovek se vozio u Toyotinom terencu kada se iznenada zaustavio na sred autoputa pod oznakom I-95 i prešao na drugu stranu druma, onda kada je ugledao neobičan prizor s kamionom o osobom koja visi s haube istog. Kada je saobraćaj dovoljno usporio, vozač terenca je obišao kamion s leve strane i nastavio da snima nesvakidašnju situaciju.

Kasnije je razjašnjeno da je čovek koji je na snimku viđen da „visi s kamiona“ parkirao svoj automobil negde u blizini autoputa, još uvek u gradu, a onda je nastavio da pešači ka autoputu. Kada se otvorila mogućnosti, zbog usporenog saobraćaja na putu, on je iznenada skočio na haubu kamiona i pesnicama i glavom pokušavao da razbije šoferšajbnu. U narednih 14 kilometara kamiondžija je usporenom vožnjom pokušavao da „zbaci“ sa haube agresivnu osobu, a u jednom momentu se može primetiti kako viče prolaznicama da pozovu policiju.

Kada su se momci u plavom konačno pojavili, osoba je uhapšena i poslata u lokalnu bolnicu na mentalna ispitivanja. Još uvek je nepoznato zašto je to uradio, a dok jedni pretpostavljaju da je reč o nervnom slomu, drugi kažu da zapravo poznaje kamiondžiju. A na pitanje vozaču kamiona zašto se jednostavno nije zaustavio umesto što je nastavio da vozi, on je rekao da se uplašio i tako reagovao. Istraga je u toku.

Pogledajte video klip.

AutoRepublika

(305)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
igi

Kasting za Mad Max.