1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai najavljuje izgled enterijera novog Tucsona
Hyundai najavljuje izgled enterijera novog Tucsona
2

Hyundai najavljuje izgled enterijera novog Tucsona

240
2
Podelite sa prijateljima:

Južnokorejska marka počela je sa promotivnim aktivnostima u vezi sa dolaskom nove iteracije SUV modela Tucson. 

Tako je sada prikazana skica kabine nadolazećeg SUV-a. Na priloženom crtežu vidimo minimalistički uređen kokpit. Ispred vozača je digitalna instrumentalna tabla, dok na centralnoj konzoli dominira veliki displej. Ipak, u dnu centralne konzole i dalje se vide neka dugmad i prekidači, što je dobro rešenje, jer komandovanje isključivo preko ekrana osetljivog na dodir se nije pokazalo kao najpraktičnija opcija.

Na skici vidimo i multifunkcionalni upravljač koji je zadržao određene komande na sebi, a prisutni su i držači za čaše pozicionirani između vozača i suvozača.

Hyundai ostaje misteriozan po pitanju ostalih informacija u vezi sa budućim Tucsonom. Pre svega se tu misli na dostupne pogonske sklopove, koji će SUS agregati biti u ponudi, i da li će južnokorejska marka napraviti i EV varijantu Tucsona.

Više informacija biće dostupno u narednim mesecima, jer prema ranijim najavama Hyundai Tucson trebalo bi da vidimo krajem tekuće, ili najkasnije početkom naredne godine.

AutoRepublika 

(240)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TNT

Nakon pokušaja da se radi touch screen celom širinom vozila, nadovezan na instrument tablu, odnosno jš starijeg da štrči uvis posred centralne konzole, konstruktori se polako okreću ergonomiji, shvativši da nemamo ruke dužine dva metra, pa se sada ekrani premeštaju bliže vozaču.

moron

Položaj, oblik i veličina ovih raznih tableta deluje ok.
Nadam se da će komande klimatizacije većim delom ostati izvan tableta. Nadam se.