1. Home
  2. Video
  3. Hiljade napuštenih (super)automobila dočekalo Supercar Blondi u Dubaiju (VIDEO)
Hiljade napuštenih (super)automobila dočekalo Supercar Blondi u Dubaiju (VIDEO)
0

Hiljade napuštenih (super)automobila dočekalo Supercar Blondi u Dubaiju (VIDEO)

57.12K
0
Podelite sa prijateljima:

Globalno poznata blogerka Supercar Blondie je posetila jedno od najvećih groblja automobila na svetu. Na tom stratištu snova je smešteno hiljade običnih, ali i nekada skupocenih automobila, od kojih su neki preživeli traumatičan udes, ali tako da njihova popravka više ne bude opcija. Barem ne za dotadašnje vlasnike koji su doneli odluku da ih napuste i ne revitalizuju. Neki od totalno uništenih primeraka i ne pripadaju kategoriji superluksuznih vozila, a nas je svejedno, zabolela i njihova sudbina. 

Utešno je saznanje da će pre ili kasnije većina njih biti prodata na aukciji. Verujemo da će se naći kupac i za prikazani Rolls-Royce Wraith sa ozbiljno oštećenom „njuškom“ i puno prašine na, inače predivnoj koži na sedištima. U video klipu je moguće videti i oštećene skupocene krosovere Bentley Bentayga, Porsche Cayenne i Tesla Model X, sportske automobile: Jaguar F-Type, Mercedes-AMG G63 i AMG GT, kao i superautomobile poput modela Lamborghini Huracan i Ferrari 612 Scaglietti.

Koliko je ovaj svet poremećenih vrednosti pokazuje i sekvenca u kojoj jedan član snimateljske ekipe u vozilu pronalazi novac u lokalnoj valuti, čijom razmenom je moguće dobiti više 120 evra.

Krajem 2019. godine, britanska kompanija HushHush, koja je angažovana u oblasti trgovine skupocenim superautomobilima, otvorila je radno mesto prodavca u Dubaiju. Obaveze zaposlenog prodavca obuhvataju potragu za napuštenim automobilom koji nije konfiskovan od strane lokalnih vlasti. Kompanija je obećala isplatu godišnje bruto zarade na ruke trgovcu, u iznosu od oko 33.300 evra, uvećano za provizije i transportne troškove.

Pogledajte video prilog.

AutoRepublika

(57117)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments