1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Prodaje se „limuzina“ Toma Brejdija
Prodaje se „limuzina“ Toma Brejdija

Prodaje se „limuzina“ Toma Brejdija

730
0
Podelite sa prijateljima:

Ime Tom Brejdi sigurno ne znači mnogo ljubiteljima sporta u Evropi, ali je „preko bare“ ovaj igrač američkog fudbala prava legenda koju će malo ko nadmašiti. Igrajući za Nju Ingland Petriotse je osvojio šest „Super Bowl“ titula i oborio mnoge rekorde, a njegovo ime je takođe ostalo poznato zahvaljujući braku s brazilskom „supermodelinom“ Žizelom Bundšen.

Brejdi je ovog leta, posle 19 godina, promenio tim i hladnu američku saveznu državu Masačusets je zamenio toplom Floridom, pa će sledeće godine igrati za Tampa Bej Baks. Ali, pre nego što preseli u toplije krajeve je rešio da proda svoj lični automobil koji mu je služio za svakodnevni prevoz.

Reč je o limuzini Cadillac Escalade iz 2017. godine koju je modifikovala kompanija Becker Automotive Design iz Kalifornije. Brejdi kaže da je proveo većinu vremena na točkovima, upravo u ovom terencu i da je posle napornih utakmica i treninga mnogo više voleo da uživa da ga neko vozi umesto da se nalazi za volanom.

Njegov Escalade je za 254 milimetara duži od standardnog modela što znači da ukupna dužina vozila iznosi neverovatnih 6,2 metara. Becker Automotive Design, koji inače postoji od 1996. godine i bavi se sličnim preradama i na modelima Lincoln Navigator i Mercedes Sprinter, je kompletno izmenio enterijer iza vozačevih sedišta, pa tako ovaj Escalade može da ugosti do pet odraslih osoba pozadi.

To je identična cifra kao i kod standardnog modela, ali su dva sedišta značajno prostranija pa se pretpostavlja da su većinu vremena na njima provodili Brejdi i njegova lepša polovina. Tu su i mnogi detalji od drveta, kao i ogromni 32-inčni LCD televizor. Escalade pruža i nekoliko manjih monitora kao i bežični internet.

Sa mehaničke strane, bitno je reći da se ispod haube krije 6,2-litarski V8 motor sa 420 konjskih snaga, a ova generacija agregata se proizvodila od 2015. do 2020. godine.

Dok je Brejdi morao da plati 350.000 američkih dolara za novi model, tražena cena posle tri godine je za 50.000 dolara niža. A šta je naš sportista da uradio posle toga?

Pa kada se zna da je njegov novi ugovor težak čak 50 miliona američkih dolara za period od dve godine, nema sumnje da će pazariti novu Cadillacovu limuzinu.

AutoRepublika

(730)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments