1. Home
  2. Vesti
  3. Započela tizer kampanja za restilizovani BMW serije 5
Započela tizer kampanja za restilizovani BMW serije 5
0

Započela tizer kampanja za restilizovani BMW serije 5

326
0
Podelite sa prijateljima:

Za dve nedelje ćemo ga konačno videti uživo, mada zahvaljujući „detektivskim“ sposobnostima našeg Ekija, možemo već sada da vidimo kako izgleda.

Dakle, videli smo procurele fotografije, ali to ne sprečava BMW u pripremanju tizer kampanje koja startuje danas, s priloženom poprilično zatamnjenom fotografijom anfasa.

Čini se da je reč o istom automobilu koji je „pobegao“ na globalnu mrežu krajem aprila. Ova pretpostavka je bazirana na poznatoj plavoj boji, tako da je vrlo moguće da se radi o istom 530e.

To i ima smisla, jer BMW u svojoj najavi nakratko spominje da će i limuzinska i karavanska verzija imati svoje elektrifikovane varijante. Programirana za skidanje vela za dve nedelje, serija 5 LCI će biti predstavljena u „plug-in“ hibridnom izdanju u M paketu. BMW je već elektrifikovao „peticu“ na više načina, jer pored aktuelnog 530e, blaga hibridna tehnologija je debitovala prošle godine u 520d, kako u izdanju s pogonom na zadnje, tako i sve točkove.

Ono što takođe saznajemo da će u igri biti tri nove boje: Bernina Grey Amber Effect, Phytonic Blue Metallic i Aventurin Red Metallic. Snažniji 545e „plug-in“ hibrid, kako kažu glasine, trebalo bi da se pridruži gami, s elektrifikovanim rednim „šestakom“ i blizu 400 ks. Ipak, ostaje da se uverimo da li će do njega zaista doći.

Pored promena u stajlingu, restilizovana verzija po prvi put što se serije 5 tiče, usvaja M Sport kočnice s crvenim čeljustima.

Kada je u pitanju unutrašnjost, info-zabavni sistem konačno dobija Android Auto integraciju putem bežične konekcije. Ovde bi trebalo da se radi o BMW Operating Systemu 7.0, koji je najavljen prošle godine.

Što se M5 i njegove Competition verzije tiče, na njih ćemo verovatno malo sačekati. „Naoštrenija“ M5 CS varijanta je špijunirana, a ona bi trebalo da poseduje više snage i izvesna unapređenja, tako da će činiti sam vrh ponude serije 5.

AutoRepublika

(326)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments