1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes-Benz objavio neke pojedinosti o modelu CLE bez krova
Mercedes-Benz objavio neke pojedinosti o modelu CLE bez krova
0

Mercedes-Benz objavio neke pojedinosti o modelu CLE bez krova

126
0
Podelite sa prijateljima:

Tek juče je Mercedes-Benz predstavio kupe CLE i objavio samo dve fotografije kabrioleta. Danas, nemački proizvođač automobila objavljuje još fotografija CLE-a sa otvorenim krovom, koji će na tržište stići nakon modela sa tvrdim krovom. Međutim, ovo nije potpuni debi, već detaljan pregled modela.

Iako trenutno nije dostupno mnogo zvaničnih informacija, može se potvrditi da kabriolet CLE dolazi sa platnenim sklopivim krovom, baš kao i njegovi prethodnici. Podsećanja radi, CLE u obliku kupea i kabrioleta lansira se kao zamena za verzije kupe i kabriolet C i E klase. To objašnjava zašto je CLE duži od nove limuzine C klase, pa čak i nešto duži od odlazeće E klase sa dvoja vrata.

Pod crvenim krovom, unutrašnjost kabrioleta imitira kabinu kupea. Međutim, tu je upečatljiva crvena koža koja prekriva sedišta i panele vrata i stvara vizuelnu vezu sa mekim krovom. Samostojeći monitor u sredini, potpuno digitalna instrument tabla i ti sjajno crni kapacitivni tasteri na dodir na volanu se dele sa kupeom.

Mercedes ne kaže ništa o ponudi motora u kabriju. U stvari, fotografije u galeriji koja prati članak nisu propraćene zvaničnim saopštenjem za javnost, što verovatno znači da će pun i zvanični debi „Benca“ sa otvorenim krovom doći za nekoliko meseci. Logika govori da će porodica pogonskih agregata biti podeljena između dva člana CLE-a, što znači da će verovatno biti dostupan 3,0-litarski šestocilindrični blagi hibrid i za kabrio.

Ko nije ispratio, može više detalja o kupeu da pročita na ovom linku.

AutoRepublika

(126)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments