1. Home
  2. Vesti
  3. Florida: U požaru izgorelo više od 3.500 automobila
Florida: U požaru izgorelo više od 3.500 automobila
1

Florida: U požaru izgorelo više od 3.500 automobila

1.08K
1
Podelite sa prijateljima:

Požar koji se proširio na površini od petnaest hektara zemlje u blizini međunarodnog aerodroma Southwest Florida International Airport, uništio je pre nekih tridesetak sati, više od 3.500 automobila namenjenih iznajmljivanju.

Pozivu za pomoć koji su uputule lokalne vatrogasne jedinice odazvale se se i kolege iz susednih gradova, dok je podršku istovremeno pružila avijacija, kao i brojne druge javne službe koje funkcionišu u jugozapadnoj Floridi.

Stihija je lokalizovana pa potpuno obuzdana narednog dana, nakon što su brojne ekipe provele celu noć na terenu, sprečavajući na taj način dalje širenje katastrofe.

Iako je u nesreći uništeno, kao što smo naveli 3.500 rentalnih vozila, njih 3.800 je preparkirano i na taj način spaseno. Sva vozila, kako spaljena, tako i ona odvezena bez oštećećenja, su pripadala raznim rent-a-car agencijama koje su svoje usluge nudile putnicima na aerodromu.

Ostaje da se u istrazi utvrdi šta je izazvalo požar ovih razmera.

AutoRepublika

(1076)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Greota. Mada će osiguranja to pokriti.

Veća je šteta onih automobila koji novi a neprodati završe kao staro gvojze kako ne bi spuštali cenu tek pristiglim automobilima u salonu.