1. Home
  2. Vesti
  3. U novoj Hondi kao u kancelariji
U novoj Hondi kao u kancelariji
2

U novoj Hondi kao u kancelariji

880
2
Podelite sa prijateljima:

Japanska marka objavila je prvu zvaničnu fotografiju enterijera modela Urban EV. 

U skladu sa prvobitnim futurističkim konceptom i obećanjem Honde da će se serijsko izdanje Urbana EV minimalno razlikovati dočekasmo i prve vizuelne naznake izgleda kabine. Ono što se nalazi ispred vozača i suvozača u potpunosti se može opisati jednom rečju: digitalizacija. Naime, pred vozačem nalaze se tri ekrana.

Onaj koji je tik iza volana ima ulogu instrumentalne table, druga dva displeja koja su postavljena povrh centralne konzole kontrolišu informativno-zabavni sistem.

Urban EV premijerno će biti predstavljen na Salonu automobila u Ženevi, a Honda ima velika očekivanja od ovog retro mališana. Plan japanskog brenda je da Urban bude prvi model ove kompanije koji će doneti širu popularnost e-mobilima. Osim toga, Honda se strateški opredelila za forsiranje elektrifikacije, te planira da dve trećine prodatih automobila u Evropi do 2025. godine koristi neki vid elektromotora, da li kao samostalnu pogonsku jedinicu ili u paru sa SUS agregatom.

AutoRepublika 

 

(880)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
J4ZZER

I LOVE it 🙂 ok ima previše ekrana, ali sve je simple i simpa, jos ovo drvo i gumb za volume odozgo…

I spolja je haosssss

J4ZZER

Sta mislite, koliko ce ovo da kosta?