1. Home
  2. Vesti
  3. Nissan planira naslijednika modela 370Z
Nissan planira naslijednika modela 370Z
0

Nissan planira naslijednika modela 370Z

157
0
Podelite sa prijateljima:

Nissan je prije nekoliko dana podnio zahtjev kanadskom Zavodu za zaštitu intelektualne svojne kojim se traži pravna zaštita logoa novog modela iz Z palete.

U razgovoru s novinarima redakcije britanskog automobilskog medija Autocar koji se dogodio prošle godine, Nissanov šef za planiranje proizvoda, Ivan Espinoza je kazao kako uskoro možemo očekivati novosti vezane za Z model.

Nissanov šef dizajna je takođe kazao kako Nissan ne želi da zanemari nasleđe Z modela, započeto šezdesetih godina prošlog vijeka.

Ime koje će novi model nositi bi trebalo da bude 400Z, te će pogonska jedinica sportskog automobila iz Japana, navodno razvijati 400 konjskih snaga. Pomenuti motor će vjerovatno koristiti V6 konfiguraciju cilindara.

Model 370Z se u prodajnim salonima nalazi od 2009. godine, iako je u međuvremenu imao nekoliko poseta kozmetičaru zarad zatezanja bora, vrijeme je da ovaj model ode u istoriju.

AutoRepublika

(157)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments