1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Ukrajinska tjunerska kuća daje automobilima šmek sovjetskih modela (GALERIJA)
Ukrajinska tjunerska kuća daje automobilima šmek sovjetskih modela (GALERIJA)
2

Ukrajinska tjunerska kuća daje automobilima šmek sovjetskih modela (GALERIJA)

9.51K
2
Podelite sa prijateljima:

Navikli smo na naoštrene tjunirane modele koji nam stižu iz Nemačke, Velike Britanije, SAD-a, no ovaj put zemlja domaćin veoma interesantnih automobila je Ukrajina.

Možda je nekom i teško da zamisli da uopšte može postojati neko kome se dopada retro izgled automobila iz doba komunističkog SSSR-a, ali očigledno da postoje i takvi ljudi.

Tako se ukrajinski Spec Auto Tuning sa sedištem u Kijevu bavi se konverzijama vozila sa nekadašnje zapadne strane Gvozdene zavese i daruje im „sovjetski“ šmek.

Ukrajinci su preradili BMW E32 sa početka devedesetih godina prošlog veka, te sada ovaj automobil ima izgled GAZ-12 ZIM.

Još jedan bavarski model – BMW 645Ci iz dvehiljaditih transformisan je u kabriolet sa nalikom na sovjetske državničke automobile. Da se ne izostavi večiti rival plavo-belog propelera, Ukrajinci su obradili i jedan Mercedes CL W215.

Šta više, ova Mercedesova konverzija u ukrajinskom izdanju ponuđena je na prodaju, a tjunerska kuća za automobil traži 36.000 evra.

AutoRepublika 

(9514)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Bravo za originalnost!

Zeljko_Dj

Zasto je tesko zamisliti da se nekome svidja retro izgled Sovjetskih vozila? Ima tu lijepih modela i svakako se izdvajaju od danasnje konfekcije. Sto se konkretno ovog tjunera tice, kabriolet na bazi BMW-a serije 6 izgleda fenomenalno. Ostatak je… stvar ukusa 😁