1. Home
  2. Vesti
  3. Prvi tizer za novi Volkswagen Amarok
Prvi tizer za novi Volkswagen Amarok
0

Prvi tizer za novi Volkswagen Amarok

354
0
Podelite sa prijateljima:

Tokom redovne godišnje konferencije za medije Volkswagena, imali smo priliku da vidimo najavu za krosover Nivus, ali i novu generaciju Amaroka. 

Volkswagenov pikap trebalo bi da stigne na tržište 2022. godine, ukoliko ne bude bilo nekih odlaganja. Ovaj automobil biće prvi plod saradnje nemačkog giganta i Forda. Saradnja ove dve kompanije dogovorena je u januaru 2019. godine i iako nisu poznati svi detalji ugovora, zvaničnici Forda i VW-a potvrdili su da će između ostalog sarađivati na polju komercijalnih vozila i pikap modela.

Sasvim logično, obratiti se Fordu za pomoć oko stvaranja pikapa, jer je ovaj brend stručnjak za pomenutu klasu. Tako će novi Amarok praktično biti brat blizanac sa Fordovim Rangerom.

Skica koja je postavljena za naslovnu fotografiju je pre svega nerealna. Proizvođači imaju običaj da sa ovakvim skicama i crtežima kojima najavljuju serijski model predstave vozilo agresivnijeg izgleda, pre svega kako bi privukli pažnju javnosti.

Amarok druge generacije sigurno neće izgledati ovako, ali će zadržati neke od osnovnih stilskih odlika koje možemo videti na crtežu. Očekuje se da će od američko-germanskih blizanaca na scenu prvo stupiti Ranger, a da će Amarok imati premijeru nešto kasnije.

AutoRepublika 

(354)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments