1. Home
  2. Vesti
  3. Premijera McLaren Long Taila potvrđena za 3. mart
Premijera McLaren Long Taila potvrđena za 3. mart
0

Premijera McLaren Long Taila potvrđena za 3. mart

163
0
Podelite sa prijateljima:

Da li će sada već pomalo dugo očekivani 750LT konačno stupiti na scenu?

Sve živo se odlaže zbog koronavirusa, velike manifestacije, fudbalske utakmice, masovna okupljanja i tako dalje. Što se automobilske scene tiče, aktuelno je otkazivanje salona u Ženevi, koji je predstavlja svetsku lokaciju broj 1 za premijerno predstavljanje četvorotočkaša.

McLaren nema problem s tim da bez obzira na teškoće gura svoju priču, i to kakvu.

Naime, britanska marka je najavila da će 3. marta u 9.30h održati pres konferenciju u McLaren Technology Centreu u Vokingu, koju će voditi šef McLaren Automotivea, Majk Fluit. Fokus će biti na vestima o novim proizvodima i poslovnim ažuriranjima, ali i „centru globalnog predstavljanja senzacionalnog, novog McLarenovog superautomobila“.

Takođe se sugeriše da je reč o novom poglavlju u McLaren LT priči. Prilično je bezbedno pretpostaviti da će dugo očekivani superautomobil konačno biti predstavljen, „long-tail“ verzija 720S, automobil koji je viđen na Nirburgringu, doduše u kamufliranom izdanju. Očekuje se da 750LT raspolaže sa 750 ks iz McLarenovog 4,0-litarskog twin-turbo V8.

Konferencija za medija će biti uživo prenošena putem „livestreama“.

AutoRepublika

(163)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments