1. Home
  2. Vesti
  3. Ilon Mask: Serijski Cybertruck će izgledati malo bolje
Ilon Mask: Serijski Cybertruck će izgledati malo bolje
4

Ilon Mask: Serijski Cybertruck će izgledati malo bolje

403
4
Podelite sa prijateljima:

Šef Tesle izjavio je na društvenoj mreži Twitter da će serijska varijanta modela Cybertruck izgledati nešto bolje, odnosno lepše u odnosu na automobil koji smo već imali prilike da vidimo. 

I vrapci na grani znaju da Mask koristi Twitter kao sredstvo komunikacije sa javnošću. Tako je na pitanje da li će doći do nekih izmena što se tiče izgleda Cybertrucka, odgovorio lakonski: „Izgledaće malo bolje.“

Do promena je gotovo sigurno da će doći, jer ovakav Cybertruck teško može da prođe homologacija na određenim tržištima, pre svega u Evropi. Ovde se misli da je dizajn prednjeg dela Teslinog pikapa nebezbedan za pešake u slučaju sudara, odnosno da bi mogao da izazove mnogo teške povrede.

Tesla naravno još uvek ima mnogo vremena pred sobom da sredi sve što se tiče kontroverznog Cybertrucka. Najsnažnija varijanta ovog modela sa tri elektromotora naći će se u prodaji tek krajem 2021. godine, dok će verzija sa dve pogonske jedinice stići na tržište 2022. godine.

Prema poslednjim informacijama, Tesla ima više od 535.000 rezervacija za električni pikap.

AutoRepublika 

(403)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Zar može lepše od ovoga ? Mada, nije sve u lepoti …

TNT

Dizajner je tek počeo da uči AutoCAD, nije još došao do lekcije sa krivim linijama… Srećom, barem točkovi stižu gotovi.

lola

sklepo bi ga bolje moj komšija pero sto opšiva krovove pravi oluke vetar lajsne i slično

Goran Jurković

Prelijep auto. To je jedini pickup truck koji mi ne izaziva refleks na povraćanje i kojeg bih volio imati.