1. Home
  2. Vesti
  3. Prvi tizer za novi Golf GTD
Prvi tizer za novi Golf GTD
0

Prvi tizer za novi Golf GTD

846
0
Podelite sa prijateljima:

Stigla je i prva zvanična fotografija GTD izdanja osme generacije Golfa. 

U saopštenju za javnost Volkswagen navodi da će novi Golf GTD koristiti najčistiji, najefikasniji i najmoćniji dizel agregat koji je ikada ugrađen u ovaj nemački hedžbek.  Nemačka marka posebno ističe manju emisiju azotnih oksida, koji bi trebalo da je čak 80% manja nego kod prethodnog modela Golfa GTD.

Na tizeru koji možemo da vidimo prikazan je donji deo anfasa automobila. Izgled nije bitno drugačiji od standardnog modela, osim što u donjem delu vidimo specifičan svetlosni patern.

Ono što već znamo u vezi sa pogonskom jedinicom jeste da će to biti dvolitarski turbo dizel agregat, kao i da će koristiti tehnologiju blagog hibrida. Informacije koje su već procurele u javnost navode da će ovaj motor raspolagati sa 200 konjskih snaga.

Ostaje misterija šta će biti što se tiče transmisije. Prošla, sedma generacija Golfa je u GTD izdanju nudila izbor između manuelnog i automatskog menjača.

Golf GTD biće premijerno prikazan za nešto više od dve nedelje, na Salonu automobila u Ženevi. Pored ove varijante, javnost će tada imati priliku da prvi put vidi i Golf GTI.

AutoRepublika 

(846)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments