1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen Arteon R-Line Edition – samo za Evropljane (GALERIJA)
Volkswagen Arteon R-Line Edition – samo za Evropljane (GALERIJA)
0

Volkswagen Arteon R-Line Edition – samo za Evropljane (GALERIJA)

4.80K
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen je predstavio specijalnu ediciju Arteona namenjenu kupcima na Starom kontinentu. 

Nemačka marka napraviće samo 250 primeraka ovog modela, te ova serija predstavlja krunu ponude kada je reč o Arteonu.

Kada se pogleda eksterijer Arteona R-Line Edition, odmah je uočljiva razlika u odnosu na standardan model. Tu je dvobojna karoserija uz crni krov i Moonstone sivu boju u koju je ofarbana ostatak karoserije. Zadnja bočna stakla su dodatno zatamnjena, a poseban šmek daju aluminijumske felne od 20 cola.

Unutar kabine Volkswagen je podigao kvalitet upotrebljenih materijala na viši nivo naspram onoga što se može videti kod običnog Arteona. Nappa koža dolazi kao standard, a tu je i digitalni instrumentalni panel. Što se tiče tehnologije, nemački proizvođač ubacio je praktično sve što mu je bilo na raspolaganju.

Kada je reč o ponudi agregata, kupcima će biti dostupni dvolitarski turbo benzinci i dizelaši. Početna cena za model opremljen 2,0-litarskim TSI motorom sa 188 ks u Nemačkoj iznosi 55.970 evra.

AutoRepublika 

(4795)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments