1. Home
  2. Vesti
  3. Rekordna godina za Rolls Royce
Rekordna godina za Rolls Royce
0

Rekordna godina za Rolls Royce

225
0
Podelite sa prijateljima:

“Nemački Britanci” će po dobru pamtiti ispraćenu 2019. godinu jer su upravo tokom iste uspeli da isporuče najveći broj vozila u sopstvenoj istoriji. Novom luksuznom automobilu ultra prestižne marke se obradovalo ukupno 5.152 kupaca, što je za 25% više od prošlogodišnjeg postignuća kada je proizvođač fakturisao ukupno 4.107 jedinica. Sve navedeno smo mogli da pročitamo u saopštenju za javnost koje je potpisala služba za odnose sa javnošću Rolls Royca.

Dakle, ispostavlja se da je bilo neophodno predstaviti SUV Cullinan kako bi se postigao rekord u 116 godina dugoj istoriji kompanije koja tvrdi da je rast ostvaren i na svim pojedinačnim ključnim tržištima. Pored Cullinana, kupci su afinitet iskazali i u odnosu na Phantom, Wraith, Dawn i Ghost.

Iako, Rolls Royce nastupa na pedeset svetskih tržišta, Srbija nije među njima. Ipak, preko zastupnika BMW grupe se može raspitati i o eventualnoj nabavki vozila ove marke na teritoriji, kako Srbije tako i Crne Gore.

Objavu o odličnim prodajnim statistikama je propratila i izjava šefa kompanije Rolls-Royce Motor Cars. Naime, Torsten Miler-Otvoš je komentarisao poslovanje iz prethodne godine na sledeći način:

“Ovogodišnje performanse nisu uporedive s našim postignućima iz ranijih perioda. I dok smo opijeni zanosnim uspehom koji smo kreirali, obazrivi smo prema obećanjima datim kupcima, a prema kojima smo preuzeli obavezu da marku držimo u ekskluzivnom statusu. Ipak, srećni smo i ponosni na iskazani rast od 25%, tokom 2019. godine.“

Izvršni direktor britanske marke je osećao potrebu da nastavi da zbori:

„Za impozantan rast se imamo zahvaliti krosoveru Cullinan, za kojim će se rast tražnje, verujemo stabilizovati u narednoj, to jest 2020. godini. To je svojevrsno svedočanstvo kvaliteta i integriteta naših proizvoda, naše vere, posvećenosti i strasti da kupcima isporučimo naše najbolje. Imamo izvanredan tim, kako u domu kompanije Rolls-Royce u Gudvudu, tako i širom sveta, uključujući i dilersku mrežu.”

AutoRepublika

(225)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments