1. Home
  2. Vesti
  3. Veverice od Porschea 911 Targa napravile ostavu
Veverice od Porschea 911 Targa napravile ostavu
1

Veverice od Porschea 911 Targa napravile ostavu

559
1
Podelite sa prijateljima:

Opšte je poznato da Švajcarci vole Porsche. Pa, može im se, rekli bismo, s obzirom na standard koji vlada u toj zemlji. Čak i veverice u Švajcarskoj vole 911-ice.

Automobil o kojem je reč je bio godinama napušten, ali ipak, ova „igračka“ s vazdušno hlađenim motorom će biti spasena. Govorimo o Porscheu 911 Targa iz 1974., koji je dosta vremena proveo negde kraj Ženeve. Kada su „spasioci“ stigli do njega i podigli poklopac motora, ugledali su čitav koš agregata prepun oraha.

Zašto da ne, s veveričje tačke gledišta. Šestocilindarski bokser radne zapremine 2,7 litara ostavlja obilje korisnog prostora za potrebe simpatičnih glodara.

Što se tiče veverica, moraće da pronađu neku drugu bezbednu lokaciju za svoju hranu, a kada je u pitanju automobil, nema dodatnih detalja u vezi s procesom restauracije. Ipak, očigledno je da će ova Targa ponovo zasijati, bez obzira da li će se na aukciji naći sada ili nakon „glancanja“.

Nadamo se da će automobil biti vožen, te da neće dospeti u ruke neke ljudske „veverice“ i svoj vek provoditi u garaži.

AutoRepublika

(559)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Veverice znaju znanje …