1. Home
  2. Sajmovi
  3. Mitsubishi ASX dobio novi enterijer
Mitsubishi ASX dobio novi enterijer

Mitsubishi ASX dobio novi enterijer

333
0
Podelite sa prijateljima:

Krosover koji sledeće godine obeležava punu deceniju provedenu na tržištu, Mitsubishi ASX je dobio unapređenja u putničkoj kabini. Dakle, Japanci ne osećaju nikakav pritisak, niti su u žurbi da tržištu ponude novu generaciju modela ovog SUV-a. Zato, hajde da vidimo šta su to unapredili ovom prilikom.

Tokom prethodne zime, kompanija je predstavila po četvrti put restilizovanu verziju. Iako je u tom ciklusu osveženja ASX dobio vidne stilske promene, prostor u kabini je ostao bezmalo netaknut. Sada je Mitsubishi inovirao i taj segment svog pulena s povišenom pozicijom sedenja, ali nažalost, restilizovana verzija ASX-a izgleda neće biti dostupna svima.

Premijera osveženog krosovera Mitsubishi ASX je upriličena na Salonu automobila u Gvangžuu. Odluka proizvođača u smislu izbora mesta premijere nije za čuđenje, s obzirom na činjenicu da je tražnja za ovim četvorotočkašem stabilna na kineskom tržištu. Naime, svake godine on bude isporučen na oko trideset hiljada adresa u Kini.

Saglasno tome, finalizovan izgled enterijera je prilagođen ukusu prosečnog Kineza. Pored toga, centralni panel je po prvi put izmenjen u devetogodišnjoj istoriji proizvodnje ovog krosovera.

Nekada korišćena instrumentacija je zamenjena savremenijom pa je tako stari ekran multimedijalnog sistema raspolagao dijagonalom od osam inča a od danas će posedovati 10,1 inč po dužini. Pored toga, novi ekran je osetljiv na dodir.

Dalje, izmenjeni su paneli su unutrašnje strane vrata a nov je izgled tkanine upotrebljene za presvlake sedišta pa je tako sada prošiv izveden u obliku dijamanta, a kroz doplatnu opciju se može aplicirati i za dodatne detalje u narandžastoj boji.

Izbor pogonskih i menjačkih jedinica za kupce u Kini je ostao nepromenjen. ASX se nudi s atmosferskim četvorocilindarskim motorima zapremine 1,6 i 2,0 litra. Oni su upareni s petostepenim ručnim menjačem, dok je moguće dobiti i verziju s CVT menjačkom kutijom.

Osveženi krosover Mitsubishi ASX će u izložbeno-prodajne salone Kine u bliskoj budućnosti. Međutim, o eventualnom pojavljivanju ove verzije u maloprodajnim lancima na drugim tržištima, još uvek ni reči od proizvođača.

AutoRepublika

(333)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments