1. Home
  2. Vesti
  3. BMW X8 navodno stiže 2021. godine
BMW X8 navodno stiže 2021. godine
0

BMW X8 navodno stiže 2021. godine

983
0
Podelite sa prijateljima:

Iako nemačka premijum marka još uvek nije zvanično potvrdila da radi na modelu X8, sve je više novosti na ovu temu. 

To svakako ne može biti slučajnost, te je jasno da iza toga zaista postoje i planovi da se napravi jedan takav SUV. Tako bmwblog navodi da njegovi izvori tvrde da će X8 biti predstavljen krajem 2020. ili početkom 2021. godine, ali da je još neizvesno da li će BMW prvo prikazati konceptualni model ili odmah serijsku varijantu.

BMW mudro ćuti, ali u prilog drugoj teoriji da je u pitanju samo trač ide i činjenica da do sada nije fotografisan nijedan testni prototip, što je danas gotovo nemoguće jer su automobilski paparaci praktično na sve strane.

Navodno, model X8 trebalo bi da se sklapa u Spartanburgu u SAD, uz ostale SUV adute ovog proizvođača. U planu je i X8 M, performantna varijanta. Ovaj automobil trebalo bi da koristi 4,4-litarski V8 agregat iz M8, što znači da će vozaču biti na raspolaganju više od 600 konja.

Najavljeni X8 imao bi ulogu krunskog dragulja marke kada je reč o SUV modelima. On bi trebalo da bude najluksuzniji i tehnološki najnapredniji automobil koji BMW ima da ponudi.

Prve informacije ukazuju da će X8 koristiti istu platformu kao i manji X7, ali da će vizuelno biti drastično drugačiji. Kako bi se luksuz i prestiž podigli na još viši nivo, X8 će biti samo četvorosed.

Da li je sve ovo tačno i da li će BMW X8 uopšte ugledati svetlost dana saznaćemo verovatno u narednim mesecima, jer ako se takav automobil zaista i razvija, moraće uskoro da počne testiranje na javnim putevima, a to je prilika koju paparaci neće propustiti.

AutoRepublika 

(983)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments