1. Home
  2. Vesti
  3. Nissan GT-R će sigurno dobiti naslednika
Nissan GT-R će sigurno dobiti naslednika
0

Nissan GT-R će sigurno dobiti naslednika

381
0
Podelite sa prijateljima:

Legendarni superautomobil neće tako lako u penziju.

Kada je Nissan plasirao model GT-R napravio je pravu pometnju na tržištu superautomobila. Pre svega zbog kombinacije ubitačnih performansi i značajno manje cene u odnosu na direktnu konkurenciju.

Ipak, od premijere ovog modela je prošlo mnogo godina, a do sada nije bilo naznaka o razvoju nove generacije ili naslednika. Doduše, na marginama Salona automobila u Tokiju šef za planiranje novih proizvoda Nissana – Ivan Espinoza, potvrdio je da GT-R nije gotova priča.

“Ovaj model je deo našeg DNK. Nismo digli ruke od njega, zapravo potpuno suprotno. Radimo na nečemu i o tome ćemo uskoro obavestiti javnost. Ne mogu da kažem više od toga, ali GT-R ima budućnost, u to budite sigurni”, rekao je Espinoza.

On je dodao da je Nissan voljan da sarađuje sa drugim proizvođačima na projektu razvoja novih sportskih automobila, ali nisu radi da dele određene komponente. “Sve ima svoje granice. Neki delova vozila jednostavno neće nikad biti predmet ustupanja drugim brendovima sa naše strane”, kazao je Espinoza.

Čelnik japanske marke potvrdio je i da se radi na nasledniku za model 370Z. “Dizajneri i razvojni tim imaju pune ruke posla, to je sve što mogu da kažem”, zaključio je šef Nissana za planiranje budućih proizvoda.

AutoRepublika

(381)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments