1. Home
  2. Video
  3. Ovako BMW Serije 7 juri do 304 km/h! (VIDEO)
Ovako BMW Serije 7 juri do 304 km/h! (VIDEO)
0

Ovako BMW Serije 7 juri do 304 km/h! (VIDEO)

954
0
Podelite sa prijateljima:

Strašan je automobil ova „sedmica“. 

BMW M760Li je jedan od razloga zašto nema u ponudi M7 – jer možda nije ni potreban. Svakako moglo bi se ovde još toga uraditi povodom performansi, ali čelnici marke ne žele da eventualni M7 „krade“ prodaju performantnoj osmici u Gran Coupe izdanju.

Pomenutu Seriju 7 pokreće mamutski 6,6-litarski biturbo V12 agregat, motor koji u modernoj automobilskoj industriji postaje prava retkost. Vozaču je na raspolaganju 585 ks i 850 Nm, što obezbeđuje da se sprint do 100 km/h obavlja za samo 3,8 sekundi, dok je maksimalna brzina elektronski ograničena na 250 km/h.

Međutim, ako se skine blokada, ovaj model u stanju je da pojuri i znatno više. Kako to izgleda pogledajte u snimku ispod:

(954)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments