1. Home
  2. Video
  3. Volkswagen Golf 8 iz svih uglova! (VIDEO)
Volkswagen Golf 8 iz svih uglova! (VIDEO)
6

Volkswagen Golf 8 iz svih uglova! (VIDEO)

7.40K
6
Podelite sa prijateljima:

Najiščekivanija automobilska premijera u ovoj godini konačno je pred nama. 

Može reći ko šta želi, ali je činjenica da je Golf jedan od stubova nemačkog giganta. Može mu se prebaciti da je neoriginalan, dosadan, ali je istina da je Volkswagenov recept od Golfa napravio evropskog bestselera.

Osma generacija se suočava sa najvećim izazovom do sada. Sve jača i naprednija konkurencija u C segmentu, navala SUV modela, kao i elektrifikacija. Veliki su zalogaji za progutati i biće veoma interesantno videti da li će Golf uspeti da održi fenomenalan nivo prodaje na Starom kontinentu koji ga krasi poslednjih petnaestak godina.

Elem, nova generacija donela je u vizuelnom smislu evolutivni iskorak u odnosu na sedmu iteraciju. Nije Volkswagen u eksterijeru preterano mnogo eksperimentisao, zadržane su slične forme. Unutrašnjost kabine je nešto drugačija priča s obzirom na implementaciju „ekranizacije“ i eliminisanje fizičkih tastera.

Pogledajte kako izgleda Golf 8 iz svih uglova:

(7402)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Golf 7 FL, 30% skuplji u standardnoj opremi, jeftiniji u proizvodnji. Bravo VW.

Don

90% istovjetan sedmici, ona toliko šestici, ova petici a ona četvorci. Znaci bar 20 godina ne mijenjaju gotovo pa nista i sad stave par tableta i drugi dizajn ručice i eto, to su novosti. Ima na jutarnjem listu slika svih generacija na jednom mjestu, pa usporedi.

Rade

Ima i u zvaničnom saopštenju. Oni se ponose što ne menjaju ništa u dizajnu. 🙂

Don

Pa da, može se reci da je isti golf 9!!! 🙂

Danny

Prednji kraj katastrofa totalna!!!

Zvonko

Malo kisi ..kiseo