1. Home
  2. Vesti
  3. Arnold Švarceneger ponudio Greti Tundberg svoj električni automobil
Arnold Švarceneger ponudio Greti Tundberg svoj električni automobil
5

Arnold Švarceneger ponudio Greti Tundberg svoj električni automobil

1.20K
5
Podelite sa prijateljima:

Već više od godinu dana, švedska tinejdžerka, Greta Tunberg, odsustvuje iz škole svakog petka, da bi protestovala protiv političara koji ne preduzimaju korake u borbi protiv klimatskih promena, u isto vreme inspirišući milione mladih i odraslih širom sveta.

Ove nedelje, Tunbergova je u obraćanju u Ujedinjenim nacijama optužila svetske lidere da su joj oteli budućnost, stavljajući finansijsku dobit iznad svega ostalog, produbljujući u isto vreme ekološku krizu. Da bi dala primer, plovila je dve nedelje u jahti s nultom emisijom od svoje zemlje do Njujorka, nadajući se da će njeno putovanje pokazati da postoji alternativa mlaznjacima koji troše ogromne količine goriva.

Među milionima njenih pratilaca su i mnoge poznate ličnosti, poput slavnog bodi bildera, glumca i bivšeg guvernera Kalifornije, Arnolda Švarcenegera. „Terminatoru“ ova oblast nije nepoznata, jer i on sam daje prednost električnim automobilima u odnosu na konvencionalne. On ne samo što je veliki Gretin fan, već je ponudio da joj pozajmi svoj automobil.

Ovo je obelodanila sama Greta, tokom intervjua u Skavlan „tok šouu“, koji je snimljen u Njujorku i bio emitovan juče. Ona nije navela da li se radi o električnom Hummeru, ali je rekla da je odbila ponudu.

„Jednu od najsmešnijih ponuda sam dobila od Arnolda Švarcenegera, koji mi je ponudio njegov električni automobil“, rekla je Greta voditelju, Fredriku Skavlanu. Nije navela razloge zbog kojih je odbila Arnija, niti zbog čega ponudu smatra „smešnom“.

Inače, u maju 2019., Švarceneger i Greta su prisustvovali klimatskoj konferenciji u Austriji, kada su zajedno pozirali fotografima i razmenili par reči. Glumac je tada izjavio da je fasciniran švedskom tinejdžerkom, priznavši da se tako nešto ne dešava često.

AutoRepublika

(1195)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Kao iz filma Balkanski špijun….sve ludo majko moja. Deca vaspitavaju roditelje, žene postaju siledžije, majke rađaju majkama decu….

moron

Greta je ovih dana dosta uznemirilo duhove mnogih. Teško je tu biti pametan i reći ko je tu više ili manje u pravu ili krivu.

Dikh tu kava

… а за то време на једном ништа мање битном крају света.. :
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=09&dd=29&nav_category=11&nav_id=1597345

moron

Dva vredna mrava …

Renault Terminator

Glupost.Koja je to glupost…