1. Home
  2. Vesti
  3. Objavljene cene električnog Renaulta Twingo za francusko tržište
Objavljene cene električnog Renaulta Twingo za francusko tržište
1

Objavljene cene električnog Renaulta Twingo za francusko tržište

1.37K
1
Podelite sa prijateljima:

Uz velike državne subvencije, električni Twingo imaće cenu za početnu varijantu od svega 15.600 evra, što čini ovog baterijskog mališana veoma privlačnim vozilom za kupovinu. 

Naravno, električni Twingo dolazi sa svojim ograničenjima, i kako ne bi bio konkurent bratskom modelu Zoe, Renault je namerno učinio da novitet bude inferiorniji kada je reč o performansama i autonomiji. Podsetimo,  Twingo Electric (kako mu glasi zvaničan naziv) raspolaže sa 81 ks 160 Nm i ima maksimalnu brzinu od 135 km/h. Baterija do 22 kWh omogućava autonomiju kretanja od 280 km u urbanim uslovima, ili 190 km u mešovitom ciklusu vožnje.

Sve navedeno upućuje na to da će se električni Twingo najbolje snalaziti u velikim gradovima, što i jeste njegovo prirodno „stanište“.

Cene trimova u Francuskoj

Twingo Electric Life – nudi četiri vazdušna jastuka, manuelni klima uređaj, servo volan, automatsko paljenje svetala, limiter brzine, bord kompjuter, elektropodesive prednje prozore, limiter brzine i LED svetlosni potpis. Cena iznosi 21.350 evra bez subvencija, sa njima je 15.586 evra!

Paket Zen – senzori za kišu, zadnja klupa deljiva 50/50, automatski klima uređaj, boks za odlaganje ispod naslona za ruke, Easy Link sistem povezan sa informativno-zabavim sistemom kojim se upravlja putem ekrana od 7 inča, Android Auto i Apple Car Play, potom volan podesiv po visini, elektropodesivi retrovizori sa grejačem… Za ovakav Twingo Electric potrebno je izdvojiti 24.250 evra bez državne pomoći, odnosno 17.703 evra sa njom.

Intens – dodaje na trim Zen kameru za vožnju unazad, navigaciju, tempomat, grejače u prednjim sedištima, zatamnjena zadnja stakla, točkove od 15 cola. Cena za ovaj paket kod baterijskog Twinga jeste 25.450 evra, tj. 18.579 evra sa subvencijama francuske države.

Vibes  – ovo je poseban paket za one koji žele da njihov Twingo Electric bude posebno upečatljiv. On sadrži sve što i trim Life i dolazi u opcionalnoj narandžastoj boji, sa specifičnim patosnicama u vozilu, potom drugačije naplatke, kao i Arkamy audio sistem. Ovde je u ponudi i sistem za upozorenje za napuštanje trake. Cena bez subvencija je 26.450 evra, a sa njima 19.450 evra.

AutoRepublika 

(1365)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Redakcijo,Renault je izbacio Clia hibrida,dajte tekst da vidimo kakva je budzevina u pitanju