1. Home
  2. Vesti
  3. Jedinstvena Toyota za japanskog cara
Jedinstvena Toyota za japanskog cara
0

Jedinstvena Toyota za japanskog cara

578
0
Podelite sa prijateljima:

Toyota je obezbedila novi paradni automobil za nastupajućeg cara.

Car Naruhito stupiće na tron 22. oktobra ove godine, a na njegovoj prvoj paradi u ulozi vladaoca Japana voziće se u modelu Century u kabrio izdanju.

Šta je u stvari poznato u vezi sa ovim kabrioletom? Pa, praktično ništa. Osim što je u pitanju jedinstven automobil koji će se naći (za početak) u ulozi paradnog vozila carske porodice.

Moguće je da će Toyota ovu priliku iskoristiti za prvo predstavljanje javnosti ovog modela, pa da će on kasnije naći put i do drugih vlasnika koji nisu „plave krvi“.

Standardni Century je fantastična mašina pa nema potrebe sumnjati da i kabriolet neće biti impresivan. Klasičan Century zapravo je hibrid koji koristi 5,0-litarski V8 agregat i elektromotor. Zajedno dostavljaju na raspolaganje 425 konjskih snaga.

AutoRepublika

(578)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments