1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo Tonale na tržištu 2021. godine
Alfa Romeo Tonale na tržištu 2021. godine
1

Alfa Romeo Tonale na tržištu 2021. godine

546
1
Podelite sa prijateljima:

Alfin novi SUV trebalo bi da se nađe na tržištu kroz dve godine.

Za početak, italijanska marka će premijeru zakazati za narednu godinu, a spekuliše se da će serijska varijanta biti predstavljana već na idućem Salon automobila u Ženevi.

Tonale će biti izuzetno bitan model za Alfa Romeo koji je trenutno u velikoj krizi. Kako je u pitanju SUV model u segmentu koji je u velikom naletu čini se da Alfa planira da odigra pravovremen potez sa ovim automobilom.

Osim toga, Tonale bi trebalo da bude prvi plug-in hibridi model ove marke. Nakon toga, hibridizacija će stići i do Stelvija i Giulije.

Za sada nema mnogo detalja o budućem SUV-u. Italijanski mediji navode da će verzija predviđena za serijsku proizvodnju u maloj meri odstupiti od konceptualnog modela koji smo imali prilike da vidimo.

Još uvek nema informacija ni o potencijalnim motorima. Definitivno će u upotrebi biti benzinski agregati, ali nije jasno da li će se Tonale odreći dizel pogonskih jedinica. Naše mišljenje je da do toga neće doći, ali vreme će pokazati…

AutoRepublika

(546)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Bojan

E moja omiljena Alfa postaje već godinama tako bezidejna i spora. Ponadao se da će promeniti Đulijom a oni bez novog modela godinama.
Elekrtifikacija, koja je danas ubrzani trend, se samo na nekom papiru spominje.
Crno im se piše.