1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen u Frankfurtu predstavlja Arteon Shooting Brake?!
Volkswagen u Frankfurtu predstavlja Arteon Shooting Brake?!
1

Volkswagen u Frankfurtu predstavlja Arteon Shooting Brake?!

917
1
Podelite sa prijateljima:

Prema poslednjim nezvaničnim informacijama, nemačka marka predstaviće praktičniju varijantu Arteona na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu. 

Dugo se priča o Arteon Shooting Brake, još od kraja 2016. godine, ali do sada nije bilo nikakvih zvaničnih najava niti obećanja. Kako se na automobilskim salonima često umeju pojaviti iznenadne premijere, sasvim je realno da je VW spremio Arteon Shooting Brake za Frankfurt.

Glasina da je Arteon u praktičnijem ruhu „iza ćoška“, pojavila se nakon što je Volkswagen saopštio da će fabrika u Emdenu uskoro sklapati još jedan model, tačnije još jedno izdanje nekog od modela koji se već tamo proizvode.

Kako se Emden polako sprema da počne proizvodnju vozila koja počivaju na MEB platformi, jasno je da je ovakva najava pomalo čudna, pogotovo jer Volkswagen nije u svom programu plasmana električnih automobila najavio neki karavanski model.

Pošto Passat već ima svoje karavansko izdanje, posve je logično da Arteon dobije Shooting Brake varijantu. Osim toga, govori se da je VW spremio i novi agregat. Navodno je reč o benzinskom trolitarskom turbo rednom „šestaku“.

Da li je sve ovo istina, saznaćemo uskoro na Salonu automobila u Frankfurtu.

AutoRepublika 

(917)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Ercegovac

Ја мислим да бих пао на сиједални дио, када би видио ловца да излази из ових данашњих шутинг брејкова.