1. Home
  2. Održavanje
  3. SWAG Autoteile GmbH – Kvalitet od 1954. godine
SWAG Autoteile GmbH – Kvalitet od 1954. godine

SWAG Autoteile GmbH – Kvalitet od 1954. godine

1.13K
2
Podelite sa prijateljima:

Sa više od 60 godina iskustva, SWAG je jedan od vodećih globalnih partnera veletrgovcima, koji poseduje kompetentnost za proizvodnju rezervnih delova za automobile na nezavisnom tržištu rezervnih delova. SWAG je sinonim za visok kvalitet sa izuzetno kratkim rokovima isporuke od 1954. godine. Kompanija, čija centrala se nalazi u Nemačkoj, strateški je partner na nezavisnom tržištu rezervnih delova, kao i distributer kvalitetnih rezervnih delova za motorna vozila.

 

Najbolji izbor kada je reč o zamenskim delovima

SWAG ima asortiman sa više od 26.000 delova za sve tipove nemačkih i drugih evropskih vozila, za grupe proizvoda ka što su komponente motora, upravljanje i oslanjanje, kočenje, elektrika, gumeno metalni delovi, tečnosti…

SWAG predstavlja proizvode koji zadovoljavaju najviši kvalitet proizvodnje, izdržljivost i precizne zahteve ugradnje. Da bi se to postiglo, različita odeljenja za upravljanje kvalitetom rade zajedno. Mere za obezbeđivanje kvaliteta ne sprovode se isključivo za proizvode proizvedene u Enepetalu, već i za komponente koje proizvode pažljivo odabrani proizvodni partneri.

Planovi za budućnost

Kompanija je zastupljena u kancelarijama, između ostalih, u zemljama Beneluksa, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Francuskoj, Grčkoj, Velikoj Britaniji, Mađarskoj, Italiji, Letoniji, Poljskoj, Portugalu, Rusiji, Srbiji, Španiji, Turskoj, Ukrajini i van Evrope u Kini i Singapuru.

SWAG je deo Bilstein grupe, međunarodne kompanije sa dugogodišnjim iskustvom u snabdijevanju nezavisnog tržišta rezerevnih delova.

SWAG Autoteile GmbH

(1132)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Eki

Apsolutno najbolji odnos cijene i kvaliteta ? nekoliko djelova na trapu sam zamjenio sa SWAG ima ih od 3.000 do 50.000km starosti, za sada svi bez najmanje greške… Naravno nije u pitanju kvalitet djelova kao kod Lemforder ili TRW, ali nije ni daleko, a cijena za skoro sve djelove je duplo manja

Robi

Sasvim pristojan kvalitet. Takodje,par delova vesanja smo zamenili na Corsi i sasvim su zadovoljavajuci. I menjacko ulje sam uzeo njihovo,odgovara svim standardima za Vw vozila,i upravo moja preporuka za one koji traze dobro „servisno“ menjacko ulje je SWAG SAE 75W FE API GL-4. Ima sve potrebne VW standarde i nije paprena cena. Sve preporuke. (Naravno,trazio sam i mocni Fuchs Titan Sintofluid FE 75W,ali to je bila nemoguca misija. I jos jedno,za svaku preporuku,ko ga nadje je WOLF ECO TECH SAE 75W,uz papreni KROON SP 1081,ko hoce vise kesa da potrosi).