1. Home
  2. Vesti
  3. Neko pokušava da proda Ferrarijev motor iz Formule 1 na eBayu
Neko pokušava da proda Ferrarijev motor iz Formule 1 na eBayu
0

Neko pokušava da proda Ferrarijev motor iz Formule 1 na eBayu

814
0
Podelite sa prijateljima:

Cena je sitnica – 375.000 američkih dolara. 

Šta danas nedostaje modernoj Formuli 1? Neki kažu opasnija vožnja, drugi tvrde manje tehnologije u bolidima, a treći navode da je glavna mana nedostatak grlatog zvuka koji su nekad proizvodili V12 i V10 agregati.

Upravo jedan takav V12 motor našao se na sajtu eBay. U pitanju je pogonska jedinica koju je nekada koristio Ferrari. Ipak, kako prodavac nije naglasio postavlja se pitanje kada je tačno korišćen ovaj agregat.

Najverovatnije je reč o motoru iz bolida koji je korišćen 1995. godine. Zapravo, ništa nije definitivno, ali se pretpostavlja da je to taj agregat.

Prodavac nije ništa rekao o tome odakle mu V12 i šta se dogodilo sa bolidom koji ga je nekada koristio. Pored toga, s obzirom na visoku cenu, ali i nedostatak ostalih informacija, sasvim je realno da je u pitanju prevara.

AutoRepublika 

(814)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments