1. Home
  2. Vesti
  3. Fiat Argo kao apsolutni hit u Brazilu
Fiat Argo kao apsolutni hit u Brazilu
4

Fiat Argo kao apsolutni hit u Brazilu

1.03K
4
Podelite sa prijateljima:

Iako je plasiran pre dve godine, Argo već beleži odlične prodajne rezultate. 

Fiat je nedavno saopštio da je obeležio jubilej – 150.000 proizvedenih primeraka ovog automobila u Brazilu. Samo u 2018. godini Fiat je prodao 63.017 primeraka ovog automobila. Prvi jubilej, odnosno 100.000 prodatih jedinica obeležen je u martu ove godine, da bi sada se već slavilo novo dostignuće, što dovoljno govori o odličnoj prodaji za Argo u Brazilu.

Italijanska marka ima veoma dobre rezultate u Brazilu, ali i ostatku Južne Amerike. Novi šef FCA, Majk Menli, najavio je da će Fiat nastaviti da se širi u ovom regionu, kao i da će predstaviti potpuno nove modele namenjene isključivo južnoameričkom tržištu.

Podsetimo, Fiat Argo je hedžbek B segmenta sa petoro vrata. U ponudi su u Brazilu tri motora zapremine 1, 1,3 i 1,8 litara, a svi dostupni agregati mogu koristiti benzin ili etanol kao pogonsko gorivo.

Bilo je reči da bi Argo mogao stići i na evropsko tržište, ali je uprava Fiata odlučila da ovaj model nije dovoljno „napredan za Evropu“.

AutoRepublika 

(1033)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

lijep je…radoh bihga provozao

igi

ovaj model nije dovoljno “napredan za Evropu”. – pa postoji i istočna Evropa, neka sprovedu ankete, nama bi baš legao, prava alternativa Sanderu.

Rade
126P

Skoro apsolutni hit?