1. Home
  2. Video
  3. Tornado polupao 500 automobila, šteta 15 miliona dolara (VIDEO)
Tornado polupao 500 automobila, šteta 15 miliona dolara (VIDEO)
0

Tornado polupao 500 automobila, šteta 15 miliona dolara (VIDEO)

312
0
Podelite sa prijateljima:

Više od 500 vozila oštećeno je nakon što je tornado protutnjao pored salona Toyote i Chevroleta u američkoj saveznoj državi Mizuri. 

U naselju Jefferson City tornado je naneo ogromnu štetu jednom dileru automobila. Džej Šnajder koji je vlasnik oba pomenuta salona gledao je svojim očima kako olujni vetar razbacuje vozila „kao da su igračke“.

Prema njegovim rečima oštećeno je najmanje 500 automobila od ukupno 750 koliko se nalazilo na placevima. Prema jednom izvoru šteta iznosi oko 15 miliona američkih dolara, dok drugi izvori navode da ona može lako dostići i 30 miliona dolara.

Pogledajte sami posledice ovog vetra:

(312)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments