1. Home
  2. Vesti
  3. BMW i8 će definitivno dobiti naslednika
BMW i8 će definitivno dobiti naslednika
0

BMW i8 će definitivno dobiti naslednika

724
0
Podelite sa prijateljima:

Jedan od čelnika bavarske marke, Piter Hajnrih, potvrdio je da će taj brend plasirati naslednika za model i8. 

Sada, postavlja se pitanje kakav će biti nadolazeći automobil i koji će naziv nositi? Da li je u pitanju druga generacija i8 ili potpuno novi model? Pre će biti da je ovo drugo, jer sam BMW uprkos proklamovanim promotivnim naslovima tekstova koje se plasiraju po internetu nije naročito zadovoljan uspehom kompletne „i“ serije automobila, uključujući naravno i i8.

Ipak, ovaj model jeste uneo velike izmene kod samog BMW-a i poveo je talas elektrifikacije koji su nastavili drugi manje egzotični modeli ovog proizvođača.

Iako još nema odgovora ni na jedno od gore navedenih pitanja, Piter Hajnrih potvrdio je britanskom Autocaru da će definitivno biti naslednika za i8. „Svojevremeno, i8 je uradio fantastičan posao u transformisanju kompletne industrije. Novi automobil moraće da postigne jednak efekat“, rekao je Hajnrih.

Iz njegovih reči da se zaključiti da je gotovo izvesno da će budući model koristiti isključivo električnu energiju za pogon. Kako trenutno automobilski paparaci širom sveta nisu uhvatili u svoj objektiv ništa što liči na potencijalnog naslednika i8 slobodno možemo oceniti da je taj model još uvek daleko.

AutoRepublika 

(724)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments