1. Home
  2. Vesti
  3. Unapređeni Civic Type R „zuji“ Nirburgringom (VIDEO)
Unapređeni Civic Type R „zuji“ Nirburgringom (VIDEO)
0

Unapređeni Civic Type R „zuji“ Nirburgringom (VIDEO)

240
0
Podelite sa prijateljima:

Izgleda da Honda ima u planu dve varijante Civica Type R.

Nedavna „špijunaža“ na Nirburgringu je otkrila nekoliko Civic Type R testnih prototipova koji „jure“ čuvenom stazom. Sada je dostupani i video.

Žuti primerak u klipu ne izgleda mnogo drugačije od aktuelnog modela. Mada su kamuflirani, očigledno je da nema značajnih izmena na prednjim i zadnjim odbojnicima. Ono što je interesantnije je krov, iz prostog razloga što je sakriven, što sugeriše da bi Honda mogla da primeni komponentu od ugljeničnih vlakana.

Beli automobil nameće čak i više pitanja. Poseduje veliki senzor na zadnjim vratima i žice koje vode u unutrašnjost vozila. Pored toga, tu je drugačije zadnje krilo, mnogo manje nego na postojećem modelu i drugačijeg ugla u odnosu na Civic Si.

Glasine kažu da Honda razmatra lansiranje dve verzije, „naoštrenije“ i „mekše“, naklonjenije „grand turing“ ulozi. Sasvim je moguće da upravo to imamo prilike da vidimo u videu.

Još od lansiranja modela za 2017. modelnu godinu, Honda je minimalno menjala Civic Type R. Cena je za modelnu 2018. godinu nešto porasla, dok je vozilo za 2019. donelo „Sonic Gray Pearl“ boju i revidirani centralni greben s fizičkim kontrolnim jedinicama.

AutoRepublika

(240)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments