1. Home
  2. Vesti
  3. Premijera: Restilizovani Mini Clubman
Premijera: Restilizovani Mini Clubman
0

Premijera: Restilizovani Mini Clubman

142
0
Podelite sa prijateljima:

Verovatno jedna od najvećih karakteristika Clubmana, zadnja svetla u obliku britanske zastave, sada prelazi na spisak dodatne opreme. 

Ostale izmene kod ovog modela su suptilne, onako kako smo i navikli kada je reč o premijum proizvođačima koji ne vole da se kockaju sa revolutivnim dizajnom. Restilizovani Clubman je dobio novu mrežastu rešetku, a kao novitet dolaze i standardna LED svetla, kako napred, tako i pozadi. Kada je reč o enterijeru, osim novih materijala i funkcionalnijeg informativno-zabavnog sistema, nema nikakvih noviteta.

Minijev model ostaje dostupan sa šest motora. Prvi je 1,5-litarski turbo benzinac u dve varijante od 102 i 136 ks. Snažniji turbo benzinski motor ima zapreminu 2 litra i razvija 192 ks. Čast dizela brane 2,0-litarski agregat u dve verzije od 150 i 190 ks, dok sklabiji dizelaš ima tapreminu 1,5 litara i nudi vozaču na raspolaganje 116 ks.

Svi motori sem najsnažnijeg dizela dolaze standardno upareni sa manuelnim menjačima. Opciono je moguće kod benzinskih i najslabijeg dizel agregata uzeti dvostepeni robotizovani menjač, dok je kod ostalih dostupan osmostepeni automatik.

Restilizovani Mini Clubman trebalo bi da se uskoro nađe u prodajnim salonima širom Evrope.

AutoRepublika 

 

(142)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments