1. Home
  2. Sajmovi
  3. Rivian predstavio svoje „avanturističke“ modele pred početak salona u Njujorku
Rivian predstavio svoje „avanturističke“ modele pred početak salona u Njujorku
0

Rivian predstavio svoje „avanturističke“ modele pred početak salona u Njujorku

132
0
Podelite sa prijateljima:

Rivian je impresionirao publiku u Njujorku i pre otvaranja salona.

Automobilska manifestacija u „Velikoj jabuci“ još uvek nije počela, ali to ne znači da nisu i dešavanja.

Vikend pred otvaranja salona automobila je poslovično rezervisan za zabave koje proizvođači koriste da bi u očima sedme sile bili predstavljeni „lepše“ u odnosu na konkurenciju. Naravno, to obično podrazumeva i prisustvo novih vozila. Mada novajlija u ovom poslu, Rivian je odlučio da nastupi „iskusno“ sa svojim R1T električnim kamionetom i R1S električnim SUV-om.

Firma iz Plimuta u Mičigenu obećava da će svetu predstaviti „prva svetska avanturistička vozila na električni pogon“. Sinoć su nove modele mogli uživo da vide samo oni s pozivnicama, a zbog obima interesovanja, organizovana su dva događaja.

I R1T i R1S poseduju električno pokretanu haubu ispod koje se nalazi ogroman prednji prtljažnik. Mada je zgodno rešenje zbog izdašne korisne zapremine, nije pogodan za teže predmete zbog svoje visine.

Treba imati u vidu da su ovakvi događaji mahom organizovaniza VIP zvanice, tako da nema odvojenih termina za novinare, tako da nisu saopštene bilo kakve (nove) zanimljive informacije. Za tako nešto ćemo morati da sačekamo početak salona.

Inače, za pozivnicu je trebalo izdvojiti 1.000 dolara.

AutoRepublika

(132)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments