1. Home
  2. Vesti
  3. Honda pravi kompletan zaokret s dizajnom nove generacije Jazza
Honda pravi kompletan zaokret s dizajnom nove generacije Jazza
1

Honda pravi kompletan zaokret s dizajnom nove generacije Jazza

162
1
Podelite sa prijateljima:

Aktuelna generacije Honde Jazz, na nekim tržištima se prodaje pod oznakom „Fit“. Na sceni je od 2013. godine, tako da je krajnje vreme za novu iteraciju.

Ovo su prve špijunske fotografije novog modela,napravljene u Evropi tokom dnevnog i noćnog testiranja. Očigledno, japanska marka je odlučila da menja dizajn i mada je automobil u potpunosti pod kamuflažom, velike su šanse da nećemo dugo čekati na premijeru, koja će se najverovatnije odigrati u Frankfurtu.

Pretpostavlja se da je većina razvoja već odrađena u Japanu, a sada je u toku „fino brušenje“ za evropske puteve.

Što se samog Jazza tiče, on se nalazi na „tromeđi“ između B, C i monovolumenskog segmenta. Uprkos tome što nudi obilje prostora, sjajnu promenljivu konfiguraciju sedišta, uz sasvim solidne vozne osobine, često se previđa jer ima imidž „penzionerskog“ automobila.

 

Sudeći po špijunskim fotografijama, sve će se promeniti. Honda je izgleda odlučila da težište prebaci na krosover formu što se dizajna tiče, nešto slično što je Suzuki uradio s Ignisom.

Staklene površine  sa stubovima sada još više naginju ka monovolumenskom stilu, u maniru Citroena, što doprinosi odličnoj preglednosti.

Ono što takođe nije u okviru vladajućih trendova su farovi koji su okrugliji i veći, s projektorima koji podsećaju na retro EV hedžbek.

„Špijuni“ su takođe izvestili o prisustvu hibridnog zvuka, što ne treba da čudi. Honda je već najavila da će svi modeli koji se prodaju u Evropi, nakon novog CR-V-a, biti elektrifikovani.

AutoRepublika

(162)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
J4ZZER

Jedva čekam. Nadam se da ce ga Delta uvoziti. I da nece kostati kao HRV.

A bas mi je drago da vuce na drugu, a ne kicastu trecu generaciju.