1. Home
  2. Održavanje
  3. Najava WINT EXPO 2019.: Profil kompanije – KYB
Najava WINT EXPO 2019.: Profil kompanije – KYB

Najava WINT EXPO 2019.: Profil kompanije – KYB

305
0
Podelite sa prijateljima:

Kompanija KYB je najveći proizvođač hidraulike u Japanu i jedan od najvećih svetskih dobavljača originalne opreme (OE) za amortizere u auto-industriji. Kompanija KYB proizvodi preko milion amortizera svake nedelje u svojim fabrikama širom sveta, uključujući i najveću fabriku amortizera na svetu Gifuu, u Japanu.

Kompanija KYB takođe ima tri fabrike amortizera u Evropi, koje proizvode za zamensko tržište (tržište rezervnih delova) i za proizvođače vozila, kao i vrhunsku fabriku spiralnih opruga. Preko 4,5 miliona komada KYB proizvoda skladišti se i distribuira preko naših 9 filijala u Evropi, pri čemu uz naše vrhunske proizvode obezbeđujemo i vrhunski korisnički servis i tehničku podršku.

Osnovno o sistemu ogibljenja

1 od 5 automobila koji silaze s proizvodnih traka širom sveta su opremljeni KYB amortizerima – možete se osloniti na KYB da će proizvesti isti kvalitet proizvoda i za zamenske delove.

Ogibljenje vozila sastoji se od tri komponente: pneumatik, opruga i amortizer. Sve tri komponente moraju da budu u dobrom radnom odnosu kako bi pneumatik ispravno nalegao na put.

Samo jedan istrošen amortizer može da poveća zaustavni put vozila do 2 metra – što predstavlja razliku između bezbednog zaustavljanja i udara u prepreku.

Zamenski amortizeri kompanije KYB se proizvode u istim fabrikama kao i amortizeri za ugradnju u nove automobile, uz korišćenje istih tehnologija. Godine iskustva na polju hidraulike omogućile su kompaniji KYB da postane lider u svojoj industrijskoj grani, ne samo u pogledu proizvodnje amortizera, već i integrisanih sistema za kontrolu automobila, kao i proizvodnje i razvoja sistema ogibljenja. Ovo je prepoznatljivo i u sloganu kompanije: „Naša preciznost, vaša prednost“.

Izvor: KYB

(305)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments