1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2018
  4. SEAT el-Born prethodnica prvog EV modela španske marke
SEAT el-Born prethodnica prvog EV modela španske marke
0

SEAT el-Born prethodnica prvog EV modela španske marke

176
0
Podelite sa prijateljima:

El-Born koncept je prethodnica prvog električnog modela u istoriji SEAT-a, s enterijerom bliskim budućem serijskom modela na koji ćemo čekati verovatno dve godine.

Sasvim je jasno da je el-Born usko rođački povezan s Volkswagen I.D. Neom, koji će biti prvi serijski električni automobil baziran na MEB platformi. Ipak, dva modela iz VAG grupacije veže nešto više od same platforme.

Mada su staklene površine i vrata gotovo identični, SEAT deluje više sportski.

Što se unutrašnjosti koncepta tiče, osećaj je kao da se nalazite u španskom električnom automobilu koji će u prodaju ući za par godina, i taj osećaj ne vara. Volan će biti takav kakav jeste, a spreman za proizvodnju izgleda i 10-inčni ekran info-zabavnog sistema. Bez sumnje, neke od novih tehnologija će svoje mesto pronaći i u SEAT Leonu za 2020.

Ljubičasta koža je sjajan detalj, dok FR logo na volanu pruža uvid u nivoe opreme el-Borna. Ovo bi trebalo da bude perjanica s 205 ks i autonomijom od oko 450 kilometara. Ipak, biće dostupan i model s baterijom od 48 kWh s dometom od oko 330 kilometara.

AutoRepublika

 

(176)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments