1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2019
  4. Restilizovani Mercedes GLC stigao u Ženevu
Restilizovani Mercedes GLC stigao u Ženevu
0

Restilizovani Mercedes GLC stigao u Ženevu

219
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes je odlučio da kroz restilizaciju produži tržišni život aktuelnog GLC-a. 

Jasno je, glavni rivali za ovaj model su BMW X3 i Audi Q5, a u Mercedesu kao jedan od glavnih aduta ističu svoj MBUX sistem, za koji tvrde da je najbolji u segmentu premijum vozila.

U skladu sa praksom i premijum vodama automobilske industrije, ni GLC nije doživeo drastične vizuelne promene kada je obavljena ovo restilizacija. „Novi“ GLC ima nešto drugačiju masku hladnjaka kao i blago izmenjene odbojnike.

U unutrašnjosti vozila došlo je do identičnih promena kao i kod restilizacije C klase. Implementiran je veći displej za kontrolu informativno-zabavnog sistema, a postavljena je i digitalna instrumentalna tabla.

Kada je reč o paleti motora, za sada je čine samo agregati sa četiri redno postavljena cilindra. U Evropi će biti dostupne dve benzinske varijante, osnovni GLC 200 4Matic sa 197 ks (145 kW) i GLC 300 4Matic s 258 ks (190 kW). Tu su i tri neizbežne dizel opcije, GLC 200d 4Matic sa 163 ks (120 kW), GLC 220d 4Matic sa 194 ks (143 kW) i poželjni GLC 300d sa 245 ks (180 kW).

Očekuje se da će Mercedes kasnije proširiti ponudu pogonskih jedinica sa nekim od rednih šestocilindraša za kupce na Starom kontinentu.

Prodaja restilizovanog GLC-a počinje sredinom ove godine. Više fotografija i informacija o ovom modelu pogledajte ovde. 

AutoRepublika 

 

(219)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments