1. Home
  2. Vesti
  3. Audi u Ženevi izlaže samo vozila sa elektromotorom
Audi u Ženevi izlaže samo vozila sa elektromotorom
0

Audi u Ženevi izlaže samo vozila sa elektromotorom

396
0
Podelite sa prijateljima:

Nemačka marka će na najvećem sajmu automobila na svetu prikazati samo hibridne i električne automobile. 

Očigledno je da se uprava Audija silno trudi da ubedi potencijalne kupce da su modeli koji koriste elektromotor budućnost, te da vredi uložiti „koji evro“ više u njihovu kupovinu.

U Ženevi, Audi će svetu predstaviti Q4 e-tron koji je i dalje u konceptualnoj formi, potom e-tron GT verovatno jedan od najlepših električnih automobila koji smo do sada imali priliku da vidimo, kao i hibridne varijante modela A8, A7, A6 i Q5. Pored toga, na štandu će biti i izložen bolid ovog proizvođača koji se takmiši u Formuli E.

Abraham Šot, šef Audija, sve ovo objašnjava dugoročnim ciljevima. „Imamo jasnu viziju što se tiče naše budućnosti. Od 2025. godine svaki treći prodat Audi mora koristiti elektrifikovan pogon. Jasno je da ubrzano idemo ka tome“, rekao je Šot.

Sledeče nedelje nemačka marka imaće još jednu premijeru. Ovaj put u pitanju je hibridna verzija modela Q2, ali namenjena isključivo za kinesko tržište.

AutoRepublika 

 

 

(396)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments