1. Home
  2. Vesti
  3. Nova generacija S klase bez dve najlepše verzije
Nova generacija S klase bez dve najlepše verzije
0

Nova generacija S klase bez dve najlepše verzije

710
0
Podelite sa prijateljima:

Redakcija onlajn izdanja Automobile Magazine, je predstavila planove štutgartskog proizvođača do 2023. godine, uz najave brojnih modela u narednih nekoliko godina. Međutim, za oko nam je zapala jedna tužna, ali posve logična informacija.

Naime, Daimler nema u svojim planovima vezanim za razvoj nove  S klase, koja treba da debituje naredne godine, nikakve naznake o investicijama u kupe i kabriolet verzije.

Iako, posmatrano sa aspekta automobilskog entuzijaste, vest ne može da donese nikakvo zadovoljstvo, u poslovnom smislu je odluka potpuno razložna. Prodajne brojke koje se vezuju za kupe i kabriolet varijantu S klase su, nažalost takve, da ni na koji način ne podržavaju bilo kakvo izdašnije ulaganje u razvoj tih varijanti. Predviđanja prodaje za naredne godine su takođe išla u prilog odluci rukovodstva Mercedesa.

Ipak, Daimler se nada da će ono malo kupaca kabriolet i kupe verzije S klase, svoj novac potrošiti na druge modele iz nemačke grupacije, pre svih na novi Mercedes SL ili na primer na atraktivni Mercedes AMG GT.

AutoRepublika

(710)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments