1. Home
  2. Vesti
  3. Britanski milijarder kupio šest Rolls-Royce modela kako bi mu se slagali sa turbanima
Britanski milijarder kupio šest Rolls-Royce modela kako bi mu se slagali sa turbanima
3

Britanski milijarder kupio šest Rolls-Royce modela kako bi mu se slagali sa turbanima

5.71K
3
Podelite sa prijateljima:

Britanski milijarder poreklom iz Indije, Ruben Sing (Reuben Singh), obogatio je svoju kolekciju Rolls-Royce modela za još šest automobila. 

Sing je kupio odjednom čitavu flotu Rollsova, a razlog je krajnje bizaran. Naručio ih je u šest različitih boja, kako bi se slagali uz boje turbana koje on nosi. Britanac je kupio tri primerka Phantoma i tri primerka SUV modela Cullinan. Nema podataka koliko je ova akvizicija koštala raskalašnog milijardera, ali šest navedenih automobila u osnovnom paketu opreme koštalo bi oko 2,3 miliona američkih dolara. Kako su poručena vozila specijalno prerađena po ukusu Singa, realno je da je cifra daleko veća od navedene.

Kako javlja australijski SBS, ovaj bogataš ima pravu flotu Rolls-Royceovih modela. Uz poslednju kupovinu polovine tuceta, Sing sada u svojini ima 20 automobila marke Rolls-Royce.

Poznat je kao veliki ljubitelj automobila, a pored pomenutih u svojoj garaži ima i Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder, Mercedes SLR… Iako ima impresivnu kolekciju, posebno je ponosan na Rollsove koje naziva sopstvenim draguljima.

 

(5707)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Jedini „britanac“ vredan pomena a da ima poreklo kao i ovaj gore opisan je Freddie Mercury.

BB

Нисам знао да је тог поријекла. Знам само за онај виц кад је дошао код Јове Травара…

TNT

Neki, kao ja , kupuju čarape da uklope sa cipelama, a neki Rols da uklope sa turbanima, kako se kome zalomilo u životu…