1. Home
  2. Sajmovi
  3. Detroit 2019
  4. Toyota Supra u ponudi i sa 2,0-litarskim turbo četvorocilindrašem
Toyota Supra u ponudi i sa 2,0-litarskim turbo četvorocilindrašem
0

Toyota Supra u ponudi i sa 2,0-litarskim turbo četvorocilindrašem

472
0
Podelite sa prijateljima:

Nova Toyota Supra je konačno pred nama, uz možda više kompromisa nego što bi se to sviđalo nekom tvrdokornom ljubitelju japanske marke.

BMW-ov redni „šestak“ je takođe u igri što ima svoje dobre i manje dobre strane. Međutim, Toyota će „uskrsnulog“ sportistu nuditi i u turbo četvorocilindarskoj varijanti.

Reč je o 2,0-litarskoj jedinici u „twin-scroll“ turbo postavci, koja je u ponudi sa par različitih formata. Najsnažija verzija isporučuje 255 ks i 400 Nm, dok osnovni primerak raspolaže sa 194 ks i 320 Nm.

Mada nisu snažne kao redni šestocilindraš, četvorocilindarske jedinice će i dalje pružati sjajnu zabavu kada se u obzir uzme masa vozila od 1.420 kilograma.

Sve verzije dobijaju osmostepenu automatsku transmisiju i sve mogu da se pohvale odnosom mase po osovinama od 50:50.

AutoRepublika

(472)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments