1. Home
  2. Vesti
  3. Sada smo se upoznali i sa „zadnjicom“ Toyota Supre
Sada smo se upoznali i sa „zadnjicom“ Toyota Supre
0

Sada smo se upoznali i sa „zadnjicom“ Toyota Supre

420
0
Podelite sa prijateljima:

Proizvođači automobila su generalno dosadili i bogu i narodu sa „smarajućim“ tizer kampanjama, a Toyota se tu posebno ističe s novom Suprom.

Pre dve nedelje smo se upoznali s prednjim delom, a sada, u atraktivnijoj žutoj nijansi, imamo prilike da se upoznamo sa „zadnjicom“.

Zadnji deo automobila bez dileme podseća na FT-1 koncept, odavno predstavljen. Nažalost ipak odstupa dovoljno da gubi na atraktivnosti, a o čemu se radi možemo i da uporedimo:

Sportski izraz je tu, oličen u izraženom integrisanom spojleru i dva završetka izduvnih cevi, uz LED svetla za maglu u F1 stilu. Vertikalna peraja difuzora doprinose „pretećem“ izgledu, dok font iskorišćen za oznaku evocira na prethodnu generaciju, koja je svoju „karijeru“ završila 2002.

Aktivni zadnji spojler s koncepta  teško da će biti prisutan, mada ne bi bilo iznenađenje da krasi neki „frizirani“ derivat, poput GRMN-a.

Toyota će, napokon, predstaviti novu Supru narednog meseca u Detroitu, nakon ekstremno dosadne kampanje, u kojoj su i „najluđi“ ljubitelji japanske marke pomalo izgubili entuzijazam. Na kraju, moguća je i kabriolet varijanta, ali se Toyota još nije odlučila po tom pitanju.

AutoRepublika

Izvor: SupraMKV

(420)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments